Startsida / Hotell /

Hotell Vidöstern

Hotell i Värnamo

Hotell Vidöstern i Värnamo är ett hotell med det lilla extra. Vi har bemannad reception mellan 07.00-23.00 alla dagar. På helgdagar kan tiderna för bemanning variera. 

Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder bra boende till bra pris i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering, fri tillgång till bastu, massagestol och fritt wi-fi.

Oavsett om du besöker oss som affärsresande, förbiresande eller semesterresande så har vårt hotell nära till mycket. Fyll dina dagar hos oss med spännande aktiviteter. Listan kan göras lång.
Ullared, High Chaparral, Store Mosse, Möbelriket, Ohsabanan, Vandalorum, Nydala och Smålands Bil-, Musik- och Leksaksmuseum i Rydaholm. Vill du spela Golf så finns det fyra fina golfbanor i vår närhet, Värnamo GK, Götaström GK, Lagan GK och Isaberg GK. Se våra specialpriser under Golfpaket!

Koppla av och njut

Det familjära hotellet i Värnamo

Hotell Vidöstern i Värnamo är ett prisvärt hotell som erbjuder 57 fräscha, rökfria rum med totalt 114 bäddar. Rummen är utrustade med dusch, toalett, hårfön, vattenkokare, TV, telefon och fritt wi-fi. Vi har handikappanpassade rum, djurrum och även möjlighet till en extrabädd eller spjälsäng om så behövs, våra gäster erbjuds fri parkering. Receptionen är bemannad 07.00-23.00 alla dagar. Under helgdagar kan tiderna för bemanning variera.

Efter en dag fylld av aktivitet eller bilresande kan det vara skönt att bara få koppla av! Njut av en god middag i vår restaurang och varför inte avsluta kvällen med en uppmjukande stund i vår bastu, eller  en skön stund i vår fantastiska massagestol. Efter en god natts sömn kan du avnjuta en rejäl frukostbuffé och få en riktigt bra start på den nya dagen. Har du någon form av allergi? Meddela oss vid bokning och vi kommer göra vårt yttersta för att servera dig en god frukost/middag/lunch efter just dina behov.

I restaurangen finns en hörna med soffa och tv så barnen kan titta på tv medan ni föräldrar kan äta klart middagen i lugn och ro. Barnvänligt, helt enkelt! I receptionen finns spel och pyssel till barnen, bara säg till så får ni låna.

Kontantfritt hotell och restaurang

Bokningsregler